KERALIT GEVELBEKLEDING

Keralit Gevelbekleding is onderhoudsarm, hoogwaardig en niet van hout te onderscheiden. Het is verkrijgbaar in 3 verschillende modellen en leverbaar in bijna elke gewenste kleur. Deze rabatdelen zijn milieuvriendelijk en duurzaam, zij worden namelijk gemaakt van gerecyclede kunststoffen.

Keralit is niet gevoelig voor kromtrekking, schimmels door vocht of warmte en andere rottingsprocessen. Deze eigenschappen maken Keralit uitermate geschikt voor toepassing bij gevelrenovatie en nieuwbouw projecten.

Uw gevel bekleden met gevelbekleding van Keralit geeft uw huis een frisse en nette uitstraling. Doordat het een hoogwaardig kunststof product betreft is er nauwelijks onderhoud nodig. Zo kunt u vele jaren genieten van de gevelbekleding, u krijgt er in ieder geval 10 jaar garantie op. Zo komt u niet voor verassingen te staan, wel zo prettig. Vraag ons om vrijblijvend advies!

Dit zijn de gangbare kleuren. Heeft u specifieke wensen? Er is meer mogelijk. Het grote voordeel van kunststof is dat het in elke kleur gefabriceerd kan worden en niet geschilderd hoeft te worden.